Vestelli / Kokemuksia / Asiakastarinoita – katso videot

ASIAKASTARINOITA – KLIKKAA KUVAA JA KATSO VIDEO

Asiakas: Jarmo Kekäläinen

NHL-seura Columbus Blue Jacketsin toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen kertoo arvostavansa yksinkertaisia ja toimintavarmoja ratkaisuja. Kekäläinen päätyi harkinnan jälkeen valitsemaan Biopuhdistajan asuntonsa harmaiden jätevesien käsittelyjärjestelmäksi.

Kekäläisen kakkosasunnolle asennettiin lokakuussa 2012 Vestellin Biopuhdistaja 4 -jätevesijärjestelmä. Kiinteistö sijaitsee Kuopiossa Kallaveden rannalla kaupungin vedenottamon tuntumassa. Alueella on tarkasti säädellyt ympäristövaatimukset.

Asiakas: Esa Schroderus

Autohuoltoalan yrittäjä Esa Schroderus rakentaa yhdessä vaimonsa kanssa Hämeenkyrön Jumesniemeen näyttävää Kontion hirsitaloa, Villa Kesärantaa. Talo on ollut esillä medioissa ja herättänyt positiivista huomiota. Schroderus on suunnitellut talonsa itse.

Laadukas talo vaatii laadukkaan jätevesijärjestelmän. Schroderus päätyi lyhyen harkinnan jälkeen tilaamaan tuotteet Vestelliltä. Ratkaisevat tekijät olivat mahdollisuus sijoittaa laite pieneen tilaan sekä helppo asennus ja ylläpito.

Schroderus on valintaansa erittäin tyytyväinen. ”Homma toimii fiksusti, asentaminen on helppoa ja tuotteet toimivat hienosti. Ei voi muuta kuin olla tyytyväinen”, Schroderus kiittelee ja suosittelee Vestellin palveluja vilpittömästi myös muille.

Tutustu Schroderuksien taloprojektiin rakennusblogista kontiokoti.tumblr.com.

Schroderuksien valmiin kodin pääset näkemään Suomen kaunein koti-ohjelmasta (alkaa kohdasta 1.34). Linkki: Suomen kaunein koti – kausi 4 – jakso 9.

Asiakas: Timo Talvio

Eläinlääkäri Timo Talvio rakensi 2014 ratsastusmaneesin yhteyteen suuren lisärakennuksen Kirkkonummen Kylmälään. Rakennuksessa on myös hyvin varusteltu hevosklinikka sekä asiakas- ja edustuskäyttötiloja.

Talvio halusi toimivan jätevesijärjestelmän eikä epäröinyt kääntyä Jätevesiliike Vestellin ammattilaisten puoleen. ”Vestellin ratkaisu vaikutti selkeältä ja helpolta. Kiinnitin huomiota muun muassa helppokäyttöisyyteen ja asennukseen”, mies kertaa hankintaan vaikuttaneita seikkoja.

Talvio suosittelee lämpimästi Vestellin palveluja myös muille. ”Kaikki on toiminut hyvin”, Talvio kertoo tyytyväisenä.

Tutustu Villa Talvioon  www.villatalvio.fi.

Yhteistyökumppani: Raini Kiukas

Pitkän linjan jätevesiasiantuntija Raini Kiukas toimii yrittäjänä kuivakäymälöitä ja jätevesilaitteita myyvässä DT-keskuksessa. Kiukaalla on jätevesiasioista 35 vuoden vankka kokemus. Kiukas tekee myös jätevesisuunnitelmia. Hänet on palkittu useasti työstään; muun muassa Keskon kestävän kehityksen palkinnolla.

Kiukas tekee Jätevesiliike Vestellin kanssa yhteistyötä. Kiukas on nähnyt pitkällä urallaan paljon erilaisia jätevesiratkaisuja. Hän tykästyi heti Vestellin tuotteiden helppokäyttöisyyteen ja toimivuuteen. ”Pieni tila ja riittävän raskas rakenne, niin ankkurointia ei tarvita”, Kiukas listaa Vestellin Biopuhdistajan parhaita ominaisuuksia.

Yhteistyö Vestellin kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta.

Kiukas kertoo, että Vestellin ammattitaitoiseen henkilökuntaan saa nopeasti yhteyden ja heiltä saa aina apua pulmatilanteissa.

Tutustu DT-keskukseen www.dt-keskus.fi.

96 % asiakkaista suosittelee, asiakastyytyväisyys 4,3/5.

Pyydä asiakaspalvelustamme yli sadan referenssin lista – ja voit tiedustella laatuamme suoraan asiakkaalta!