Markku Vuorenpää - pyhäjärven ranta 1
Vestelli / Kokemuksia / Sata tarinaa Vestellistä

VESTELLI – TUTKITUSTI PARASTA ASIAKASTYYTYVÄISYYTTÄ.

Vestellillä on tutkitusti markkinoiden tyytyväisimmät asiakkaat. Todistaaksemme väitteemme teimme tyytyväisyyskyselyn sadalle viimeiselle asiakkaallemme. Tulokset ovat kiistattomat: 96 % suosittelisi Vestelliä myös tuttavilleen. Asiakastyytyväisyys on erinomainen 4,3/5.

Pyydä asiakaspalvelustamme yli sadan referenssin lista – ja voit tiedustella tuotteidemme laatua suoraan asiakkailtamme.

Lue tarkemmin Sata tarinaa Vestellistä -asiakastyytyväisyyskampanjasta »

 

ASIAKASTARINOITA – KLIKKAA KUVAA JA KATSO VIDEO

Asiakas: Jarmo Kekäläinen

NHL-seura Columbus Blue Jacketsin toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen kertoo arvostavansa yksinkertaisia ja toimintavarmoja ratkaisuja. Kekäläinen päätyi harkinnan jälkeen valitsemaan Biopuhdistajan asuntonsa harmaiden jätevesien käsittelyjärjestelmäksi.

Kekäläisen kakkosasunnolle asennettiin lokakuussa 2012 Vestellin Biopuhdistaja 4 -jätevesijärjestelmä. Kiinteistö sijaitsee Kuopiossa Kallaveden rannalla kaupungin vedenottamon tuntumassa. Alueella on tarkasti säädellyt ympäristövaatimukset.

Asiakas: Esa Schroderus

Autohuoltoalan yrittäjä Esa Schroderus rakentaa yhdessä vaimonsa Heidin kanssa Hämeenkyrön Jumesniemeen näyttävää Kontion hirsitaloa, Villa Kesärantaa. Talo on ollut esillä medioissa ja herättänyt positiivista huomiota. Schroderus on suunnitellut talonsa itse.

Laadukas talo vaatii laadukkaan jätevesijärjestelmän. Schroderus päätyi lyhyen harkinnan jälkeen tilaamaan tuotteet Vestelliltä. Ratkaisevat tekijät olivat mahdollisuus sijoittaa laite pieneen tilaan sekä helppo asennus ja ylläpito.

Schroderus on valintaansa erittäin tyytyväinen. ”Homma toimii fiksusti, asentaminen on helppoa ja tuotteet toimivat hienosti. Ei voi muuta kuin olla tyytyväinen”, Schroderus kiittelee ja suosittelee Vestellin palveluja vilpittömästi myös muille.

Tutustu Schroderuksien taloprojektiin rakennusblogista kontiokoti.tumblr.com.

Schroderuksien valmiin kodin pääset näkemään MTV:n Suomen kaunein koti-ohjelmasta (alkaa kohdasta 1.34). Linkki Katsomoon: Suomen kaunein koti – kausi 4 – jakso 9.

Asiakas: Timo Talvio

Eläinlääkäri Timo Talvio rakensi 2014 ratsastusmaneesin yhteyteen suuren lisärakennuksen Kirkkonummen Kylmälään. Rakennuksessa on myös hyvin varusteltu hevosklinikka sekä asiakas- ja edustuskäyttötiloja.

Talvio halusi toimivan jätevesijärjestelmän eikä epäröinyt kääntyä Jätevesiliike Vestellin ammattilaisten puoleen. ”Vestellin ratkaisu vaikutti selkeältä ja helpolta. Kiinnitin huomiota muun muassa helppokäyttöisyyteen ja asennukseen”, mies kertaa hankintaan vaikuttaneita seikkoja.

Talvio suosittelee lämpimästi Vestellin palveluja myös muille. ”Kaikki on toiminut hyvin”, Talvio kertoo tyytyväisenä.

Tutustu Villa Talvioon  www.villatalvio.fi

Yhteistyökumppani: Raini Kiukas

Pitkän linjan jätevesiasiantuntija Raini Kiukas toimii yrittäjänä kuivakäymälöitä ja jätevesilaitteita myyvässä DT-keskuksessa. Kiukaalla on jätevesiasioista 35 vuoden vankka kokemus. Kiukas tekee myös jätevesisuunnitelmia. Hänet on palkittu useasti työstään; muun muassa Keskon kestävän kehityksen palkinnolla.

Kiukas tekee Jätevesiliike Vestellin kanssa yhteistyötä. Kiukas on nähnyt pitkällä urallaan paljon erilaisia jätevesiratkaisuja. Hän tykästyi heti Vestellin tuotteiden helppokäyttöisyyteen ja toimivuuteen. ”Pieni tila ja riittävän raskas rakenne, niin ankkurointia ei tarvita”, Kiukas listaa Vestellin Biopuhdistajan parhaita ominaisuuksia.

Yhteistyö Vestellin kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta.

Kiukas kertoo, että Vestellin ammattitaitoiseen henkilökuntaan saa nopeasti yhteyden ja heiltä saa aina apua pulmatilanteissa.

Tutustu DT-keskukseen www.dt-keskus.fi

Asiakas: Markku Vuorenpää – Linkki videoon.

Markku Vuorenpää asuu perheineen Säkylässä Pyhäjärven rannalla. Vuonna 1987 valmistunut omakotitalo sijaitsee sellaisella ranta-alueella, jossa on korkeat vaatimukset jäteveden käsittelylle ja puhdistukselle. Pihan maakellariin on asennettu tiukkoihin vaatimuksiin sopiva Vestellin Biopuhdistaja, joka vastaa harmaiden vesien käsittelystä osana kaksoisviemäröintiä.
Pyhäjärven rannalla sijaitsee paljon mökkejä. Alue on kaavoittamatonta ranta-asutusaluetta. Markun ja hänen perheensä talo sijaitsee alueella, jossa pohjaveden pinta on korkealla. Jätevesien laskeminen maastoon on täysin kielletty ja jätevesien puhdistusta koskevat määräykset ovat tiukat. Mahdollisimman korkean puhdistustason saavuttaakseen Markku päätti hankkia Vestellin Biopuhdistajan, joka korvasi samalla aiemman kenttäratkaisun.

– Täällä on kaikkein kovimmat puhdistusvaatimukset, mitä Suomesta löytyy, Markku painottaa.

– Hankimme Vestelliltä Biopuhdistajan pitkän harkinnan jälkeen. Kävimme kaikki laitteet läpi ja tämä oli ainoa, mikä sopii tällaiselle alueelle. Biopuhdistaja on jatkuvatoiminen, eikä siinä ole tukkeutuvia suodattimia. Pohjalietteet poistetaan säännöllisesti. Puhdistaja on hyvin helppokäyttöinen ja toimiva, Markku kertoo.
Kemikaalittoman puhdistusprosessin tuloksena kirkas vesi
Markun ja hänen perheensä koti on täysin varusteltu omakotitalo pesukoneineen ja suihkuineen. Taloa asuttaa ympärivuotisesti aina vähintään kaksi henkilöä. Kun perheen lapset ja lapsenlapset tulevat kylään, on asukkaita parhaimmillaan 10. Biopuhdistajan on siis kyettävä puhdistamaan tarvittaessa 10 henkilön käytöstä syntyvät jätevedet WC-vesiä lukuun ottamatta. Biopuhdistaja toimii osana ranta-alueelle välttämätöntä kaksoisviemäröintiä.

– Biopuhdistaja hapettaa veden ja bakteerit hoitavat puhdistusprosessin. Vesi on sen jälkeen kirkasta. Puhdistaja ei tarvitse lisäaineita tai kemikaaleja, vaan on biopitoinen, Markku sanoo.

– Ensin on esiselkeytyskaivo, joista kaikki aina imeytysputkia myöten on johdettu maakellariin. Puhdistamo on talosta kolmisen metriä ylempänä. Kaikki toimii näin ihan ongelmitta, no problem, Markku naurahtaa.
”Asennus oli simppeli homma”
Biopuhdistajan toimitus ja asennus sujuivat Markun mukaan hyvin. Kellarin katto oli valmiiksi avattu, jolloin riitti, että puhdistaja vain laskettiin paikoilleen ja laitettiin putket kiinni. Markku muistelee, että operaatio oli ohi noin 10 minuutissa. Maaperään asennettuna asennus veisi hänen mukaansa noin 30-60 minuuttia.

– Asennus oli simppeli homma. Puhdistaja on helppo hankkia, koska kyseessä on valmis paketti, jonka voi vain nostaa paikalleen. Käyttöohjeet ovat yksinkertaiset, eikä laite tarvitse 500 sivun manuaalia, Markku kuvailee.

– Vestellin palvelu pelaa, heidät sai kiinni sähköpostilla tai puhelimella. Muualla saa odottaa tunnin, että jonotusmusiikki lakkaa soimasta, Markku sanoo.
”Tämä on teknisesti hyvä ratkaisu ja lähes ikuinen”
Biopuhdistaja on toiminut asennuksen jälkeen ongelmitta. Vesi on kirkasta, eikä perheen tarvitse enää murehtia jätevesijärjestelmästä, vaikka määräyksiin ja jätevesilakiin tulisikin muutoksia, koska järjestelmä on nyt valmis sekä toimiva.

– Vestellin järjestelmä oli varmin vaihtoehto, joka toimii vielä kymmenenkin vuoden päästä. Tämä on teknisesti hyvä ratkaisu ja lähes ikuinen, Markku summaa.
– Uskallan suositella tätä, koska tiedän, että tämä toimii. Käyttäjän ei tarvitse olla insinööri, koska puhdistajan käyttäminen on niin helppoa, Markku kiteyttää.

96 % asiakkaista suosittelee, asiakastyytyväisyys 4,3/5.

Pyydä asiakaspalvelustamme yli sadan referenssin lista – ja voit tiedustella laatuamme suoraan asiakkaalta.