Jätevesijärjestelmät

Kotimaiset jätevesijärjestelmät omakotitaloon ja mökille testivoittajatuotteilla

Jätevesijärjestelmä varmistaa sen, että kiinteistösi jätevedet käsitellään oikein, ja että lähistösi pohjavedet, vesistöt ja uimarannat pysyvät tulevaisuudessakin puhtaina.

Saat meiltä oikein mitoitetun, tehokkaan ja vaivattoman jätevesijärjestelmän niin omakotitaloosi, mökille kuin useiden kiinteistöjen kokonaisuuksiin. Järjestelmän tuotteemme ovat kotimaisia testivoittajia, jotka täyttävät vaativimmat ympäristö- ja laatukriteerit.

Kun hankit jätevesijärjestelmän Vestelliltä, me hoidamme kaikki käytännön asiat puolestasi. Autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet, huolehdimme asennuksesta ja tuemme sinua projektisi etenemisessä. Olemme jätevesien käsittelyn ammattilaisia, joten sinun ei tarvitse olla!

0 %

VALMISTETTU

SUOMESSA

+ 0

MYYTYÄ

TUOTETTA

0 %

ASIAKKAISTA

SUOSITTELEE

Kiinnostaako oikein mitoitettu ja kustannustehokkas jätevesijärjestelmä? Ota yhteyttä jo tänään!

Miten ja miksi hankkia jätevesijärjestelmä?

Jätevesijärjestelmä tulee hankkia ympäristöseikkojen ja voimassa olevien säädösten mukaan.

Pohjavesialueilla tai 100 metrin päässä vesistöistä sijaitsevien kiinteistöjen tulee laittaa jätevesijärjestelmänsä kuntoon vuonna 2019 säädetyn lain mukaisesti. Jos kiinteistössäsi on vain johdoton kantovesi ja vedetön huussi, sinun ei tarvitse uusia jätevesijärjestelmää. Muussa tapauksessa jätevesijärjestelmän hankkiminen on sinulle todennäköistä ja ajankohtaista.

Jätevesijärjestelmä on merkittävä ympäristöteko, sillä sen avulla varmistat, että jätevetesi eivät päädy saastuttamaan Suomen puhtaita ja ainutlaatuisia vesistöjä. Ilman jätevesijärjestelmää käyttövetesi on vaarassa päätyä saastuttamaan pohjavesiä, mikä voi puolestaan sairastuttaa muita pohjaveden käyttäjiä. Jos jätevesijärjestelmä ei ole asianmukainen, jätevesi voi kulkeutua aiheuttamaan myös haju- ja bakteerihaittoja esimerkiksi kaivovesiin.

Jätevesijärjestelmän hankinnassa sinun kannattaa luottaa jätevesiasiantuntijan apuun

Ilman alan syvällistä tuntemusta oikeita jätevesien ratkaisuvaihtoehtoja on vaikea hahmottaa – saatat esimerkiksi hankkia väärän kokoisen, väärin asennetun tai liian hintavan järjestelmän.

Jätevesiasiantuntija auttaa sinua valitsemaan oikean jätevesijärjestelmän, joka on sekä kustannustehokas, oikein mitoitettu, että juuri kiinteistöösi sopivin ratkaisu. Kun siis annat jätevesijärjestelmän hoitamisen jäteveden asiantuntijoiden huoleksi, voit varmistua kestävästä, ympäristöystävällisestä ja viimeisen päälle toteutetusta lopputuloksesta.

Jätevesijärjestelmä vaivattomasti

Jätevesijärjestelmä koostuu tuotteista, jotka suodattavat ja käsittelevät vettä.

Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita ja helppokäyttöisiä jätevesijärjestelmiä käytännössä kaikkiin soveltuviin kiinteistöihin ja kaikille maaperille.

Omakotitaloihin

Mökkeihin

Liiketiloihin

Kiinteistöjen kokonaisuuksiin

Vestellin testivoittaja- ja avainlipputuotteet

Jätevesituotteemme, kuten Biopuhdistajat, ovat alansa testivoittajia sekä kotimaisia avainlipputuotteita. 

Jätevesijärjestelmä kotimaisilla testivoittajatuotteilla

Vestellin jätevesijärjestelmän sydämenä toimivat kotimaiset Avainlipputuotteet, joita olemme toimittaneet eri puolille Suomea yli 5 000 kappaletta.

Biopuhdistaja-tuoteperhe on tarkoitettu harmaiden jätevesien, kuten keittiöstä ja pesutiloista syntyvien vesien, käsittelyyn. Tarjoamme Biopuhdistaja-ratkaisuja monen kokoisiin talouksiin: saat Biopuhdistaja -järjestelmän aina yhden hengen mitoituksesta satojen vedenkäyttäjien järjestelmiin saakka.

Vestellin Biopuhdistaja-tuotteet ovat testatusti markkinoiden korkeinta laatua. Tuotteet ovat voittaneet puolueettoman jätevesijärjestelmien käyttäjätutkimuksen, minkä perusteella saat Biopuhdistajalla kaikista korkeimmat jätevesien puhdistustasot.

BioKube-tuotesarjamme soveltuu puolestaan kaikkien jätevesien käsittelyyn aina yhden hengen taloudesta satojen käyttäjien kyläjärjestelmiin saakka. BioKube-tuoteperhe on ainoa kaikkien jätevesien pienpuhdistamo, joka on läpäissyt tehokkuutta mittaavan 6 kuukauden pysäytystestin.

Miten hankit jätevesijärjestelmän?

1. Ota yhteyttä meihin soittamalla, chatin kautta tai sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

2. Käymme yhdessä läpi, millainen jätevesijärjestelmä sopisi sinun kiinteistöösi parhaiten.

3. Ennen jätevesijärjestelmän toteuttamista tarvitset jätevesisuunnitelman, jonka voimme toteuttaa puolestasi alusta loppuun. Hoidamme myös jätevesisuunnitelman hyväksyttämisen kunnallasi. Lue lisää jätevesisuunnitelmasta.

4. Kun kunta on hyväksynyt suunnitelman, hoidamme koko jätevesiprojektin puitteet puolestasi.

5. Toimitamme sinulle oikeat jätevesijärjestelmän tuotteet, sekä autamme niiden asennuksessa ja työmaavalvonnassa. Mahdollistamme täten jätevesiprojektin läpiviennin sinulle vaivattomalla tavalla.

6. Järjestelmäsi on täysin käyttövalmis 2 - 6 kuukauden kuluttua yhteydenotostasi.

7. Jätevesiesi käsittely on nyt kunnossa seuraavat vuosikymmenet! Järjestelmämme on äärimmäisen helppokäyttöinen, eikä sinun tarvitse huolehtia monimutkaisista huoltotoimenpiteistä.

Kiinnostuitko oikein mitoitetusta ja kustannustehokkaasta jätevesijärjestelmästä? Ota yhteyttä jo tänään!

Asiantuntijamme neuvovat ja auttavat sinua kaikissa jätevesijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä.

0 %

VALMISTETTU

SUOMESSA

+ 0

MYYTYÄ

TUOTETTA

0 %

ASIAKKAISTA

SUOSITTELEE

Kiinnostaako oikein mitoitettu ja kustannustehokkas jätevesijärjestelmä? Ota yhteyttä jo tänään!

Täytä tiedot ja saat tarjouksen välittömästi sähköpostiisi

Haluaisin tarjouksen sähköpostiini:

Haluaisitko saada tarjouksen tai lisätietoja Vestellin suuremmasta Biopuhdistajasta?

Suuremmat Biopuhdistajat – harmaille jätevesille asuinalueilla ja tuotantolaitoksissa

Vestellin suuren Biopuhdistajan voit asentaa harmaiden jätevesien järjestelmäksi esimerkiksi pienellä asuinalueella tai tuotantaitoksessa. Mahdollisesti syntyvät WC-jätevedet, voidaan johtaa erilliseen umpisäiliöön.

Vestellin suurella Biopuhdistajalla päästään korkeaan puhdistustasoon ja se soveltuu järjestelmäksi myös tiukempiin vaatimuksiin esimerkiksi ranta-alueilla.

Kerro muutamalla sanalla kohteestasi ja saat tarjouksen sähköpostiisi sopivasta järjestelmästä.

 

Veloitukseton mitoituspalvelu

Tarjoamme yli 10 henkilön mitoituksella oleviin kohteisiin veloituksetonta mitoituspalvelua.

  1. Kerro meille tarkemmin kohteestasi
  2. Mitoitamme kohteeseen sopivan tuotteen
  3. Laskemme kyseiselle tuotteelle hinnan ja teemme tarvittavat suunnitteludokumentit
  4. Saat suunnitteludokumentit ja tarjouksen tuotteesta sähköpostiisi
  5. Mitoituspalvelun käyttö on veloituksetonta ja ei velvoita asiakasta millään tavalla