Jätevesijärjestelmän hinta

Jätevesijärjestelmän hinta on itsensä takaisin maksava kokonaisuus

Jätevesijärjestelmän hintavertailu kannattaa, sillä pienellä pohjatyöllä ja jätevesiasiantuntijan tuella löydät ratkaisun, joka varmistaa jätevesiesi kustannustehokkaan ja turvallisen käsittelyn vuosikymmeniksi eteenpäin.

On tärkeää huomata, että jätevesijärjestelmän hinta muodostuu kokonaisuudesta, jossa huomioidaan niin jätevesisuunnitelma, jätevesijärjestelmän asennus kuin myös huoltotoimenpiteet. Jos asia herättää sinussa pohdintaa, muista, että jätevesien käsittelyyn perehtynyt ammattilainen osaa auttaa sinua kaikissa jätevesijärjestelmän hintaan liittyvissä kysymyksissä.

Jätevesijärjestelmän hinta on tärkeä kysymys kevään ja kesän korvalla, kun aiot järjestää haja-asutusalueella sijaitsevan kiinteistösi vesien käsittelyä säädösten vaatimalle tasolle. Jätevesijärjestelmään investointi on ennen kaikkea panostus Suomen puhtaiden ja terveellisten vesien puolesta!

Jätevesijärjestelmien elinkaarikustannusten sekä toimittajien vertailuun kannattaa käyttää tovi aikaa, sillä kiinteistön omistajana olet vastuussa jätevesijärjestelmän oikeasta ja turvallisesta toiminnasta. Hintavertailu tuo sinulle mitattavaa mielenrauhaa, sillä ammattimaisen jätevesijärjestelmän elinkaarikustannukset maksavat itsensä takaisin toimintavarmana ja pitkäikäisenä sijoituksena.

 Jätevesijärjestelmän hinnan määrittelyyn ei ole nopeaa oikopolkua, sillä jätevesijärjestelmä muodostuu monivaiheisesta kokonaisuudesta, johon sisältyy

  • jätevesisuunnitelma
  • tarvittavat materiaalit
  • järjestelmän asentaminen urakoitsijan toimesta
  • vuosittaiset huollot, jotka muodostavat elinkaarikustannuksia.

Järjestelmäsi hinta on myös todennäköisesti erilainen kuin naapurillasi, sillä järjestelmän koko, sijoittelu ja maaperän ominaisuudet vaikuttavat yksilöllisiin kustannuksiin.

”Jätevesijärjestelmän kustannuksissa on monta huomioitavaa seikkaa, mutta helpottava tieto on kuitenkin se, että pienellä hintavertailulla ja asiantuntijan avulla saat perusteltua tietoa investoinnin hyödyistä.”

0 %

VALMISTETTU

SUOMESSA

+ 0

MYYTYÄ

TUOTETTA

0 %

ASIAKKAISTA

SUOSITTELEE

Kiinnostaako oikein mitoitettu ja kustannustehokkas jätevesijärjestelmä? Ota yhteyttä jo tänään!

Jätevesijärjestelmän kustannusten pohjatyönä on hyvin tehty jätevesisuunnitelma

Vestellin toimitusjohtaja Jari Jokinen korostaa Rakentaja.fi-sivustolla julkaistussa artikkelissa, että jätevesijärjestelmän hinta on enemmän kuin yksittäisiä komponentteja.

Jokisen mukaan jätevesijärjestelmän hinnassa on ratkaisevan tärkeää panostaa ammattimaiseen jätevesisuunnitelmaan. Jos suunnitelman toteuttaa puolivillaisesti, vaarana on, että järjestelmän korjauskustannukset kertaantuvat tulevina vuosina – eikä hyvä ajatus säästämisestä toteudu.

Jätevesisuunnitelman hinta maksaa itsensä takaisin muun muassa seuraavien seikkojen vuoksi:

saat järjestelmän, joka on oikein mitoitettu ja sijoitettu

järjestelmän tuotteet, kuten puhdistajat, on valittu käyttötarpeesi mukaan

jätevesisuunnitelma täyttää viranomaisvaatimukset ja säästää näin ollen omaa selvitystyötäsi.

Voit lukea Rakentaja-sivuston artikkelista lisää siitä, miten voit vertailla eri jätevesijärjestelmien toimittajia sekä järjestelmien huolto- ja käyttökustannuksia.

Mistä jätevesijärjestelmän elinkaarikustannukset muodostuvat?

Sen jälkeen, kun jätevesijärjestelmäsi on asennettu hyvin tehdyn suunnitelman pohjalta, on aika suunnata huomio jätevesijärjestelmän käyttö- ja ylläpitokuluihin, jotka muodostavat tärkeän osan elinkaarikustannuksista.

Asennetun jätevesijärjestelmän vuosittaiset kulut voidaan jakaa kolmeen osaan seuraavalla tavalla.

1) Vuosihuollot, jotka koostuvat mm. saostusosion tyhjennyksestä, tarkastuksista, suodatusmateriaalien vaihdosta tai kemikaalien lisäyksistä.

2) Järjestelmässäsi voi olla kuluvia tai tukkoon meneviä osia, kuten suodattimia tai sähkölaitteita.

3) Kemikaalit ja suodatinmateriaalit, joita laitteistossa tarvitaan. Järjestelmästäsi riippumatta tarvitset ainakin kerran vuodessa lisättävää fosforin saostuskemikaalia.

On hyvä muistaa, että me Vestellillä ohjeistamme sinua myös järjestelmän ylläpidon toimenpiteisiin, eikä sinun tarvitse esimerkiksi muistaa ulkoa kaikkia edellä mainittuja toimenpiteitä.

Jätevesijärjestelmämme pärjäävät myös hyvin vähäisellä huollolla – esimerkiksi Vestellin Biopuhdistaja 4 on saanut kiitosta helppohoitoisuudestaan ja harvasta tyhjennysvälistään.

Omakotitaloihin

Mökkeihin

Liiketiloihin

Kiinteistöjen kokonaisuuksiin

Vestellin testivoittaja- ja avainlipputuotteet

Jätevesituotteemme, kuten Biopuhdistajat, ovat alansa testivoittajia sekä kotimaisia avainlipputuotteita. 

Jätevesijärjestelmän hinnan muistisäännöt

Kokonaisuus ratkaisee! Ota huomioon sekä suunnittelu, laadukkaat järjestelmän laitteet, että järjestelmän vaatimat huoltotoimenpiteet.

Jätevesijärjestelmäsi hinta on yksilöllinen: esimerkiksi kiinteistösi koko, käyttötarkoitus ja maaperän laatu vaikuttavat asennettavaan järjestelmään.

Ilman ammattilaisen tekemään jätevesisuunnitelmaa on vaarana asentaa järjestelmä, joka vaatii yllättäviä korjauskuluja esimerkiksi vääränlaisen asennuksensa vuoksi. Siksi on järkevää panostaa ensiksi hyvään jätevesisuunnitelmaan.

Elinkaarikustannukset muodostuvat järjestelmän käyttö- ja huoltokustannuksista, joiden vertailu kannattaa jo suunnitelmavaiheessa.

– Muista: jos jätevesijärjestelmän hinta mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä jätevesien käsittelyn ammattilaiseen, joka ohjeistaa sinua eteenpäin.

Kysy lisää jätevesijärjestelmäsi hinnasta ammattilaiselta!

Heräsikö sinulle kysymyksiä jätevesijärjestelmän hinnasta? Voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen! Vastaamme kaikkiin jätevesijärjestelmän hintaa koskeviin kysymyksiisi. Olemme jätevesien ammattilaisia, jotta sinun ei tarvitse olla.

Ota yhteyttä jätevesiasiantuntijaan:

Soita 010 232 7220

Lähetä sähköpostia info@vestelli.fi

0 %

VALMISTETTU

SUOMESSA

+ 0

MYYTYÄ

TUOTETTA

0 %

ASIAKKAISTA

SUOSITTELEE

Täytä tiedot ja saat tarjouksen välittömästi sähköpostiisi

Haluaisin tarjouksen sähköpostiini: