Jätevesisuunnitelma

Jätevesisuunnitelmat omakotitaloihin, mökkeihin, liiketiloihin ja useiden kiinteistöjen kokonaisuuksiin avaimet käteen -ratkaisuna

Vestelli tunnetaan Suomen kattavimmasta jätevesiosaamisesta sekä uraauurtavien puhdistusmenetelmien kehitystyöstä. Olemme työskennelleet puhtaiden vesien puolesta yli 10 vuotta ja toimittaneet yli 2000 jätevesisuunnitelmaa.

Omakotitaloihin

Mökkeihin

Liiketiloihin

Kiinteistöjen kokonaisuuksiin

Avaimet käteen -ratkaisuna

Mikä on jätevesisuunnitelma?

Kun asut haja-asutusalueella viemäriverkostojen ulkopuolella, vastuullasi on kiinteistöjen jätevesien käsittelyn järjestäminen. Jätevesisuunnitelma sisältää juuri sinun kiinteistöllesi tarkasti suunnitellun jätevesiratkaisun, joka täyttää viranomaisvaatimukset ja on hyvän rakentamistavan mukainen, että myös sopii tapaasi käyttää kiinteistöäsi nyt ja tulevaisuudessa.

Jätevesisuunnitelma varmistaa sen, että kiinteistösi vedet käsitellään hallitusti ja oikein, eivätkä ne päädy saastuttamaan luontoa tai vesistöjä.

Yleensä alle 100 metrin päässä vesistöstä tai pohjavesialueella sijaitsevilla kiinteistöllä on erityisen tarkat kuntakohtaiset jäteveden puhdistusmääräykset. Kun haluat kiinteistösi käyttötarkoitusta parhaalla tavalla palvelevan jäteveden käsittelyjärjestelmän, sinun kannattaa käyttää apuna asiantuntevaa jätevesisuunnittelijaa.

Mikäli siis asut tai rakennat haja-asutusalueella ja sinun pitää uudistaa jätevesijärjestelmäsi, olethan huolellinen jo suunnitteluvaiheessa. Ilman ammattitaitoista jätevesisuunnitelmaa ja asennustyön valvontaa saatat tulla hankkineeksi jätevesijärjestelmän, joka kaipaa huoltoa heti vuodenajan vaihtuessa, aiheuttaa vesivahinkoja huolimattoman asennuksen vuoksi tai saastuttaa käyttövetesi terveydelle haitallisilla bakteereilla. 

Oikeaoppinen jätevesisuunnittelu käytännössä turvaa koko kiinteistösi jätevedenkäsittelyn toimivuuden, turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden vuosikymmeniksi eteenpäin. Ammattilaisen tekemästä jätevesisuunnitelmasta hyödyt sekä sinä että perheesi, unohtamatta Suomen ainutlaatuista luontoa, jota autat pysymään puhtaana ja elinkelpoisena myös tuleville sukupolville.

Jätevesisuunnitelma maksaa itsensä tyypillisesti takaisin jo asennusvaiheessa, ja oikein mitoitettu sekä asennettu järjestelmä on käyttökelpoinen vuosikymmeniä eteenpäin. Lainmukainen jätevesijärjestelmä nostaa myös kiinteistösi arvoa myyntitilanteessa.

Vaikka et vielä tietäisi mitään jätevesisuunnitelmasta tai -järjestelmistä, voit huoletta luottaa ammattilaisiimme. Kun tilaat jätevesisuunnitelman meiltä, hoidamme kaiken puolestasi! Saat meiltä kattavan jätevesisuunnitelman lupatakuulla, sekä apua jätevesituotteiden valintaan, asennustyöhön ja työmaan ohjaukseen. 

Jätevesisuunnitelma on sinun kiinteistöllesi tarkasti suunniteltu jätevesiratkaisu, joka täyttää viranomaisvaatimukset

Jätevesisuunnitelma varmistaa sen, että kiinteistösi vedet käsitellään hallitusti ja oikein​

Oikeaoppinen jätevesisuunnittelu käytännössä turvaa koko kiinteistösi jätevedenkäsittelyn toimivuuden, turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden vuosikymmeniksi eteenpäin​

Jätevesisuunnitelma maksaa itsensä tyypillisesti takaisin jo asennusvaiheessa, ja oikein mitoitettu sekä asennettu järjestelmä on käyttökelpoinen vuosikymmeniä eteenpäin.

Mitä oikeaoppinen jätevesisuunnitelma ottaa huomioon?

Tiesitkö, että huolimattomasti tehty jätevesisuunnitelma tai väärät järjestelmävalinnat voivat aiheuttaa esimerkiksi jätevesiä käsittelevän laitteiston rikkoutumisen sään vaihtelun takia, vesivahinkoja kiinteistöllesi tai suolistoperäisten bakteerien päätymisen juomaveteesi tai uimarannalle? 

Kun tilaat jätevesisuunnitelman kokeneilta ammattilaisiltamme, voit varmistua siitä, että saat turvallisen ja toimivan järjestelmän, joka huomioi sekä perheesi että ympäröivän luonnon hyvinvoinnin. Suunnittelemme laadultaan ja puhdistusteholtaan erinomaisia jätevesiratkaisuja, jotka poistavat jätevedestä lain vaatimat ympäristölle haitalliset ravinteet sekä mikrobit.

Jätevesisuunnitelmassa huolehdimme jätevesilaitteiden sijoittelun ja asennuksen siten, ettei suolisto- tai ulosteperäisiä bakteereita päädy juomaveteesi tai mökkirantasi uimaveteen. Jos jätevesisuunnitelman pohjalta valittu järjestelmä mitoitetaan, sijoitetaan tai asennetaan huolimattomasti, terveydelle vaaralliset bakteerit voivat kulkeutua väärään paikkaan.

Jätevesien ammattilaisina otamme huomioon enemmän kuin lakisääteisen minimin, joten sinun ei tarvitse kantaa huolta edellä mainitun kaltaisista tilanteista. 

Järjestelmän mitoitus, sijainti- ja asennuskorkeussuositukset

Suositukset tarvittavista tuotteista (mm. umpisäiliöt, Biopuhdistajat)

Asema- ja leikkauspiirrokset

Asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet

Rakennusvalvonnan vaatimat dokumentit

Vestellin jätevesisuunnitelma avaimet käteen -ratkaisuna

Vestelli tunnetaan Suomen kattavimmasta jätevesiosaamisesta sekä uraauurtavien puhdistusmenetelmien kehitystyöstä. Olemme työskennelleet puhtaiden vesien puolesta yli 10 vuotta ja toimittaneet yli 2000 jätevesisuunnitelmaa.

Jätevesisuunnitelmat uudisrakennuksille ja saneerausprojekteille (esim. omakotitalot, vapaa-ajan asunnot, maatilat, koulut, yritysten mökkikylät).

Voit hankkia meiltä jätevesisuunnitelmasi mukaiset oikein mitoitetut tuotteet.

Teemme yhteistyötä jätevesijärjestelmien urakoitsijaverkoston kanssa, minkä ansiosta voit luottaa sujuvasti etenevään asennukseen ja laadukkaaseen työnjälkeen.

Meillä on Suomen vankin kokemus jätevesiratkaisuista: suunnittelijamme ovat erikoiskoulutettuja LVI-insinöörejä ja koko henkilökuntamme kouluttautuu säännöllisesti alan uusimpiin teknologioihin.

Jätevesituotteemme, kuten Biopuhdistajat, ovat alansa testivoittajia sekä kotimaisia avainlipputuotteita. 

Miten jätevesiprojektisi etenee?
Hoidamme kaiken puolestasi!

1. Ota meihin yhteyttä ja tilaa jätevesisuunnitelma

2. Suunnittelijamme on sinuun yhteydessä puhelimitse ja sopii käynnin kiinteistöllesi. Kohdekäynnin aikana kartoitamme kiinteistösi maaperän, etäisyydet ja muut suunnittelussa huomioon otettavat seikat

3. Erikoiskoulutetut suunnittelijamme laativat sinulle kattavat jätevesisuunnitelman dokumentit.

4. Lähetämme valmiin suunnitelman sinulle sekä kuntaasi lupahakemusta varten. Sinun ei tarvitse olla yhteydessä kuntaan lupa-asioissa, vaan me hoidamme prosessin puolestasi. Jätevesijärjestelmän remontointi vaatii kunnalta toimenpideluvan, uudisrakennuksissa se sisältyy usein rakennuslupaan.

5. Kun kunta on hyväksynyt suunnitelman ja myöntänyt luvan, olemme tukenasi koko jätevesiprojektin toteuttamisen ajan.

6. Autamme sinua laitteiden hankinnassa, asennuksessa ja työmaavalvonnassa ja mahdollistamme siten onnistuneen projektin läpiviennin kustannustehokkaasti.

7. Kiinteistösi jäteveden käsittely on nyt kunnossa, voit elää ja asua perheesi kanssa huolettomasti tulevat vuosikymmenet, nauttia puhtaasta ympäristöstäsi kaikkina vuodenaikoina – ja luonto kiittää.

Kiinnostuitko avaimet käteen -jätevesisuunnitelmasta? Ota yhteyttä jo tänään ja mietitään yhdessä sinun kiinteistöllesi parhaiten sopiva jätevesiratkaisu!

Haluaisitko saada tarjouksen jätevesisuunnitelmasta?

Täytä tiedot ja saat tarjouksen välittömästi sähköpostiisi

Jätevesisuunnitelmat omakotitaloihin, mökkeihin, liiketiloihin ja useiden kiinteistöjen kokonaisuuksiin

Ammattilaisen laatima jätevesisuunnitelma sisältää juuri sinun kiinteistöllesi tarkasti tehdyt suunnitelmat jäteveden käsittelystä. Tarjoamamme jätevesisuunnittelu täyttää viranomaisvaatimukset ja on hyvän rakentamistavan mukainen. Se myös huomioi tapasi käyttää kiinteistöäsi nyt ja tulevaisuudessa.

Ammattilaisen tekemä jätevesisuunnitelma kannattaa

– Jätevesisuunnitelma varmistaa sen, että kiinteistösi vedet käsitellään oikein viranomaisvaatimukset täyttäen ja että ne eivät päädy saastuttamaan luontoa tai vesistöjä
– Oikeaoppinen jätevesisuunnittelu turvaa kiinteistösi jätevedenkäsittelyn toimivuuden, turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden vuosikymmeniksi eteenpäin
– Jätevesisuunnitelma maksaa itsensä tyypillisesti takaisin jo asennusvaiheessa. Lainmukainen jätevesijärjestelmä nostaa myös kiinteistösi arvoa myyntitilanteessa

Vestellin asiantuntijan laatima jätevesisuunnitelma sisältää:

– Tonttikäynti (sis. matkakulut)
– Järjestelmän mitoitus, sijainti- ja asennuskorkeussuositukset
– Asema- ja leikkauspiirrokset
– Suositukset tarvittavista tuotteista
– Rakennusvalvonnan vaatimat dokumentit sähköisinä

Vestelli tunnetaan Suomen kattavimmasta jätevesiosaamisesta sekä uraauurtavien puhdistusmenetelmien kehitystyöstä. Olemme työskennelleet puhtaiden vesien puolesta yli 10 vuotta ja toimittaneet yli 2000 jätevesisuunnitelmaa.

Täytä tiedot ja saat tarjouksen jätevesisuunnitelmasta välittömästi sähköpostiisi!

Täytä tiedot ja saat tarjouksen välittömästi sähköpostiisi

Haluaisin tarjouksen sähköpostiini: