Vestelli on tehnyt töitä puhtaiden vesien puolesta jo 10 vuoden ajan

Vestelli täytti lokakuussa 10 vuotta ja sen kunniaksi Sinulla on mahdollisuus ostaa Biopuhdistaja 3 ja 4 -tuotteet poikkeuksellisella 10 vuoden takuulla!

Biopuhdistaja-tuotteet edustavat suomalaista osaamista. Testivoittajia, jotka täyttävät vaativimmat ympäristö- ja laatukriteerit.

0 %

VALMISTETTU

SUOMESSA

+ 0

MYYTYÄ

TUOTETTA

0 %

ASIAKKAISTA

SUOSITTELEE

Tutustu Vestellin Biopuhdistajaan videolta

Takuuehdot

Kaikissa Vestellistä ostetuissa tuotteissa on lakisääteinen virhevastuu sekä takuu. Virhevastuu kattaa kaikki sellaiset tuotteessa ilmenevät viat, joiden vuoksi tuotteen voidaan katsoa poikkeavan lajiltaan, määrältään, laadultaan, muilta ominaisuuksiltaan ja pakkaukseltaan siitä, mitä voidaan katsoa sovitun. Virhevastuuaika on riippuvainen tuotteen oletetusta kestoiästä. Takuu on Vestellin myöntämä lisäetu, joka tarjoaa asiakkaille lainmukaista virhevastuuta paremmat oikeudet. Ostajalla on aina kulloinkin voimassa olevan lain mukaiset oikeudet riippumatta, mitä tuotteen takuuehdoissa on määrätty.

Vestelli 10 vuotta -kampanjan aikana (23.11.-31.12.2020) Vestelli myöntää Biopuhdistaja 3 ja 4 -harmaavesipuhdistajalle kymmenen (10) vuoden takuun tuotteen ostopäivästä alkaen. Takuu on voimassa Suomessa. Takuun piiriin kuuluvat kaikki rakenne- ja valmisteviat, joista on ilmoitettu ohjeiden mukaisesti takuusivuston kautta takuuaikana. Takuukäsittelyn ohjeet annetaan tilausvahvistuksella tai saa kysymällä Vestellin asiakaspalvelusta. Takuu ei kata asennus-, suunnittelu- tai käyttövirheitä, eikä ulkoisista tekijöistä, kuten ukkosesta tai tulvasta, johtuvia laitteiston rikkoutumisia. Takuu ei myöskään korvaa sellaisten korjaustoimien suorittamista, jossa ei voida osoittaa, että korjattu ongelma johtuu varsinaisesta laitteistosta. Mikäli huoltokäynti aiheutuu takuun piiriin kuulumattomasta viasta, laskutetaan huoltokäynti kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti.

Takuun voimassa olo edellyttää tuotteen asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeen noudattamista sekä takuuprosessin noudattamista. Kaikki suoritetut huollot on oltava merkittynä huoltopäiväkirjaan. Takuun voimassaolo edellyttää myös tuotteen huolellista käsittelyä asennuksen yhteydessä ja käytössä. Vestellillä on oikeus pyrkiä korjaamaan tilanne joko lähettämällä varaosa, korjaamalla tuote, toimittamalla sen tilalle uusi tuote tai palauttamalla asiakkaan tuotteesta maksama kauppahinta. Yksinkertaisissa huoltotoimenpiteissä asiakkaan tulee vaihtaa toimitettu varaosa, monimutkaisemmista takuunalaisista huolloista vastaa Vestelli.

Täytä tiedot ja saat tarjouksen välittömästi sähköpostiisi

Haluaisin tarjouksen sähköpostiini:

Haluaisitko saada tarjouksen Biopuhdistaja 3 tai 4 -tuotteesta?

Valitse sopiva tuote, täytä tiedot ja saat tarjouksen välittömästi sähköpostiisi

Biopuhdistaja 3 ja 4 – Omakotitalon tai mökin harmaille vesille

– Puolueettoman käyttäjätestin voittaja
– Parhaat puhdistustulokset puolueettomissa testeissä
– Kaikenlaisille tonteille ja maaperille
– Asennus vain muutamassa tunnissa, ei tarvitse kenttää
– Helppo huolto, ei kemikaaleja, vaihdettavia suodatinmateriaaleja tai maa-aineita

Biopuhdistaja 3, 1-6 hengelle
Mitoitusvirtaama: 750 l/vrk

Biopuhdistaja 4, 1-10 hengelle
Mitoitusvirtaama: 1200 l/vrk​