Panospuhdistamo

Vestellin panospuhdistamo BioKube on testatusti tehokas ja helppohuoltoinen. Vuosihuoltosopimuksella hoidamme kaiken puolestasi.

Panospuhdistamo on tehokas kaikkien jätevesien puhdistaja

Panospuhdistamo on kaikille jätevesille tarkoitettu jätevesijärjestelmän tuote. Panospuhdistamo käsittelee ja puhdistaa sekä peseytymisestä aiheutuvat harmaat vedet että WC-käytöstä syntyvät mustat vedet. Panospuhdistamosta puhutaan myös pienpuhdistamona tai laitepuhdistamona.

Panospuhdistamo soveltuu kaikkiin kohteisiin, missä jätevesijärjestelmää käytetään. Ratkaisu sopii muun muassa rantatonteille, hyvin varusteltuihin mökkeihin, omakotitaloihin ja esimerkiksi mökkikyliin ja leirikeskuksiin. 

BioKube jatkuvatoiminen panospuhdistaja

Vestellin panospuhdistamon testitulokset ovat markkinoiden parhaita

Vestellin panospuhdistamot ovat uuden sukupolven tuotteita, jotka käyttävät nykyaikaista teknologiaa. Tämän ansiosta laitteemme ovat erittäin toimintavarmoja ja helppohoitoisia. 

Vestellin BioKube-panospuhdistamon tehokkuus on todennettu ulkopuolisissa testeissä, missä tuotteet saivat parhaat tulokset käyttötesteissä ja vertailuissa.

Aiemmin panospuhdistamot on tunnettu laitteina, jotka vaativat tarkkaa huoltoa ja päivittäistä vesijohtoveden käyttöä, jotta vedenpuhdistus pysyisi tehokkaasti käynnissä.

Vestellin panospuhdistamojen kanssa voit unohtaa raskaat huollot ja käyttökatkojen aiheuttamat vaivat. BioKuben puhdistusprosessi pysyy käynnissä jatkuvasti, vaikka kävisit viikonloppuna lomareissulla tai mökillä.

Vestellin BioKube on markkinoiden ainoa panospuhdistamo, joka on läpäissyt ulkopuolisen tekemän kuuden kuukauden pysäytystestin. Tämä tarkoittaa sitä, että vedenpuhdistus jatkuu, vaikka et käyttäisi kiinteistösi vettä jatkuvasti.

Voit lukea Vestellin panospuhdistamon testituloksista verkkosivuiltamme. Julkaisemme panospuhdistamojen vertailu- ja testituloksemme avoimesti.

0 %

VALMISTETTU

SUOMESSA

+ 0

MYYTYÄ

TUOTETTA

0 %

ASIAKKAISTA

SUOSITTELEE

Haluatko kuulla lisää, millainen jätevesiratkaisu kiinteistöösi sopii? Ota yhteyttä!

BioKube Pluto ja Venus

Panospuhdistamo on ympäristöystävällinen valinta

Vestelli toimii puhtaiden vesien puolesta! Tämän vuoksi kaikki tuotteemme noudattavat tarkkoja ympäristövaatimuksia sekä kaikkia suomalaisia jätevedenpuhdistusta koskevia vaatimuksia.

Panospuhdistamomme voidaan asentaa huoletta esimerkiksi pohjavesialueille, ranta-alueille sekä tiukkojen ympäristömääräysten mukaisille tonteille.

Laitteen toimintaperiaate perustuu biologiseen puhdistusprosessiin, jossa jätevedet puhdistuvat kulkiessaan laitteen läpi, minkä jälkeen ne laskevat hallitusti luontoon. Innovatiivinen bakteeripuhdistusprosessi takaa sen, että jätevetesi puhdistuvat tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

BioKube- testatusti tehokas ja huoleton panospuhdistamo

 • Puhdistaa kaikkia talouden jätevesiä – sekä mustat että harmaat vedet.
 • Sopii kaikille maaperille monenlaisiin kiinteistöihin.
 • Helppokäyttöinen: ei vaadi vaativaa huoltoa ja puhdistus on jatkuvatoimista.
 • Ei hajuhaittoja! Innovatiivinen teknologia varmistaa tehokkaan puhdistusprosessin.
 • Panospuhdistamon asennus on helppoa: laite ei vaadi peräänsä imeytyskenttää, ja sen voi asentaa kaikille maaperille.
 • Laite on huomaamaton, sillä se asennetaan maan alle.
 • Ympäristölle ystävällinen: läpäisee tiukatkin ympäristövaatimukset.

Nyt saatavilla vuosihuoltosopimus – huolehdimme kaiken puolestasi

Vuosihuoltosopimus sisältää kaiken tarvittavan jätevesijärjestelmäsi huollon. Me huolehdimme, että jätevesijärjestelmäsi toimii tehokkaasti ja ennakoidusti.

Vestellin kaikki ratkaisut on suunniteltu 2020-luvun asumisen ja talotekniikan puitteisiin. Kun haluat jätevesijärjestelmästäsi mahdollisimman huolettoman, tilaa meiltä vuosihuoltosopimus.

Tuotteemme ovat erittäin toimintavarmoja, mutta panospuhdistamojen luonnolliseen toimintaan kuuluu esimerkiksi ilmapumppujen sekä muiden osien kuluminen ja vaihdon tarve. Tämän vuoksi panospuhdistamon huolto on olennaista, jotta puhdistamo toimii oikeaoppisesti.

Säännöllinen huolto varmistaa myös jätevesijärjestelmäsi mahdollisimman pitkän elinkaaren sekä kustannustehokkuuden. Hyvin huollettu järjestelmä on toimintavarma vuosia eteenpäin.

Panospuhdistamon ennakoiva huolto on tärkeää, jotta saat parhaan tehon irti jätevesijärjestelmästäsi. Jos esimerkiksi tiettyjä osia ei huolleta ajoissa ja oikein, niiden ikääntyminen voi aiheuttaa koko järjestelmän rikkoontumisen ja kalliin huoltokäynnin. Voit estää kalliit korjauskulut huolehtimalla säännöllisesti huollosta, jolloin kuluneet osat ja muut huollon tarpeet havaitaan ajoissa.

Panospuhdistamon vuosihuolto Vestelliltä

 • Kiinteä vuosihinnoittelu sisältää kaikki huoltotoimenpiteet
 • Laitteen kokonaishuolto vuosittain: mm. mahdollisten kuluneiden varaosien vaihtaminen, vuosittainen kemikaalin lisäys
 • Maksaa itsensä takaisin jo yhdellä huoltokäynnillä: ennalta hoidettu järjestelmä ei vaadi kalliita korjauskuluja.
 • Helppoutta jätevesijärjestelmääsi! Huollamme laitteesi ajoissa, jolloin sinun ei tarvitse muistaa huoltoväliä tai huomata liian myöhään, että jätevesijärjestelmäsi kriittinen osa lakkasi toimimasta.

Panospuhdistamot ja muut jätevesiratkaisut Vestelliltä

Haluatko kuulla lisää, millainen jätevesiratkaisu kiinteistöösi sopii? Ota yhteyttä! Olemme toteuttaneet yli 5000 jätevesijärjestelmää Suomessa, ja jätevesien asiantuntijamme tuntevat jätevesiratkaisut läpikotaisin. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Autamme mielellämme kaikissa jätevesien käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä.

Panospuhdistamon hankkineet asiakkaamme kertovat hyviä kokemuksia tuotteistamme – voit tutustua niihin verkkosivuillamme.

Täytä tiedot ja saat tarjouksen välittömästi sähköpostiisi

Haluaisin tarjouksen sähköpostiini: