Jäteveden käsittely mökillä

Panosta viihtyvyyteen ja tee palvelus ympäristölle ja tuleville sukupolville

Jäteveden käsittely mökillä on panostus mukavan asumisen, kiinteistön arvon ja ympäristön puolesta. Kun haluat viihtyä mökillä yhtä hyvin kuin omakotitalossa, jätevesijärjestelmä parantaa mökkeilymukavuuttasi kertaheitolla!

Jätevesien käsittely mökillä tulee järjestää silloin, kun käytät mökilläsi vesijohtovettä tai suunnittelet juoksevan veden asentamista saneerauksena.

Mikäli käytössäsi on vain kaivosta nostettava kantovesi, tällöin jätevesijärjestelmä ei ole välttämätön. Jätevesiä puhdistava järjestelmä on kuitenkin ratkaisu, joka nostaa asumisen mukavuutta ja kiinteistösi käyttöarvoa jälkipolville.

Mökin jätevesien käsittely on tehokkainta järjestää kaksoisviemäröinnillä. Tällöin harmaat vedet eli pesuvedet käsitellään niille tarkoitetussa harmaavesisuodattimessa, ja mustat vedet eli käymälävedet ohjataan umpisäiliöön.

Jätevesijärjestelmä mökille on järkevä ratkaisu silloin, kun

  • Mökilläsi on käytössä vesijohtovesi ja esimerkiksi vesivessa
  • Olet rakentamassa uutta mökkiä. Tällöin jätevesien käsittelyn järjestelmä kannattaa ottaa mukaan suunnitelmaan jo uudisrakentamisen alkuvaiheessa
  • Haluat elää huolettomammin hyvin varustellussa mökissä, joka vastaa kakkosasunnon tasoa
  • Kun haluat nostaa kiinteistön arvoa tehokkailla jätevesiratkaisuilla
0 %

VALMISTETTU

SUOMESSA

+ 0

MYYTYÄ

TUOTETTA

0 %

ASIAKKAISTA

SUOSITTELEE

Pohditko, mikä on oikea ratkaisu jätevesiesi käsittelyyn?

Voit olla meihin yhteydessä kaikissa jätevesiä koskevissa kysymyksissä!

Ota yhteyttä jo tänään!

Varustele mökkisi kakkosasunnon tasolle – jätevesijärjestelmä lisää asumisen huolettomuutta

Haluatko käyttää mökkiäsi ympärivuotisena kakkosasuntona, etätöiden tukikohtana, tai rauhallisena pakopaikkana luonnon helmassa? Mökin varustelutaso mahdollistaa huoletonta asumista, jolloin voit elää omakotitasoista arkea mökkiympäristössä.

Hyvin varusteltua asumista on vaikea kuvitella ilman juoksevaa vettä.  Hanaveden helppo saatavuus tekee monista arkiaskareista helpompia ja mukavampia. Niin aamukahvin keitto, pyykin peseminen kuin illalliskattaus onnistuvat juoksevan käyttöveden ansiosta vaivattomasti. Ja aikaa jää enemmän itse mökkeilystä nauttimiseen, kun vedenkäytön järjestelyt ovat valmiiksi kunnossa.

Siinä missä esimerkiksi aurinkopaneelit helpottavat sähkönkäyttöäsi mökillä, myös jätevesien käsittely tekee vapaa-ajan arjestasi vaivattomampaa. Laadukas järjestelmä huolehtii, että likaiset vedet puhdistuvat oikein, eikä veden epäpuhtauksia päädy luontoon. Kun siis panostat jäteveden käsittelyyn mökillä, panostat samalla huolettomaan asumiseen.

Jätevesijärjestelmän asentaminen nostaa myös kiinteistösi arvoa. Kun jäteveden käsittely on hoidettu mökillä kuntoon, lapsesi ja lapsenlapsesi voivat nauttia mökkeilystä ilman raskaita remonttitarpeita. Lisäksi myyntitilanteessa mökkisi arvo on korkeampi, kun tärkeimmät kiinteistönhoidon toimenpiteet ovat kunnossa.

Jäteveden käsittely mökillä - tee aito ympäristöteko puhtaiden vesien puolesta

Jäteveden käsittely mökillä tarkoittaa sitä, että normaalista asumisesta syntyvät jätevedet eivät päädy suoraan lähivesistöihin ja pohjavesiin.

Monen suomalaisen mökki on ranta-alueella, jossa jäteveden käsittelyyn tulee kiinnittää erityistä huomiota. Mikäli mökin jätevesiä ei käsitellä oikein, likaiset vedet voivat saastuttaa uimarantoja, kaivovesiä ja muita pohjavesiä.

Jätevedet sisältävät esimerkiksi rasvaa, suolistoperäisiä bakteereja ja muita epäpuhtauksia. Mikäli nämä päätyvät hallitsemattomasti luontoon, ne voivat esimerkiksi tehdä pohjavedet tilapäisesti käyttökelvottomiksi. Tätä huolta sinulla ei ole, kun varustat mökkisi laadukkaalla jätevesiratkaisulla!

Vestellin kaikki jätevesituotteet täyttävät tiukimmatkin ympäristövaatimukset. Tuotteemme soveltuvat kaikille maaperille niin pohjavesialueille, ranta-alueille kuin tiukennettuja ympäristövaatimuksia noudattaville alueille.

Tuotteidemme tehokkuudesta on tehty lukuisia käyttäjävertailuja ja puolueettomia testejä, joihin voit tutustua verkkosivuillamme.

Kotimaiset jätevesijärjestelmät

Jätevesisuunnittelu

Vestellin testivoittaja- ja avainlipputuotteet

Jätevesituotteemme, kuten Biopuhdistajat, ovat alansa testivoittajia sekä kotimaisia avainlipputuotteita. 

Jäteveden käsittely mökillä pähkinänkuoressa

  • Juoksevan veden käyttö tarvitsee rinnalleen jätevesiä käsittelevän järjestelmän, joka puhdistaa jätevedet ennen niiden laskemista luontoon
  • Jätevesijärjestelmän voi asentaa niin uudisrakennukseen kuin saneerauskohteeseen
  • Järjestelmät toimivat mm. mökkirakennuksissa, hyvin varustelluissa rantasaunoissa ja mökkikylissä
  • Ennakointi kannattaa: kun haluat säilyttää kiinteistösi arvoa, oikeaoppinen jäteveden käsittely takaa huoletonta vedenkäyttöä lapsenlapsillesi ja kiinteistön muille käyttäjille
  • Ympäristöteko parhaimmillaan: jätevesien käsittely ehkäisee pohjavesien, maaperän ja uimarantojen saastumista
  •  

Jätevesiratkaisut mökille Vestelliltä – kotimaiset tuotteet ja kattavat takuut

Vestelliltä saat monipuoliset jätevesiratkaisut mökille, hyvin varusteltuihin rantasaunoihin ja muihin kiinteistöihin. Tuotteemme ovat kotimaisia avainlipputuotteita, jotka täyttävät korkeat puhdistustulokset ja tarkat ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset.

Jätevesiratkaisumme on tehty 2020-luvun huolettoman asumisen tarpeita kuunnellen. Saat kattavan takuun, helppohoitoisen järjestelmän ja ammattimaisen tuen!

Kun haluat järjestää jäteveden käsittelyn mökillä, ota yhteyttä! Vastaamme kaikkiin jäteveden käsittelyä koskeviin kysymyksiin.

0 %

VALMISTETTU

SUOMESSA

+ 0

MYYTYÄ

TUOTETTA

0 %

ASIAKKAISTA

SUOSITTELEE

Kysy lisää jätevesien ammattilaisilta. Ota yhteyttä jo tänään!

Täytä tiedot ja saat tarjouksen välittömästi sähköpostiisi

Haluaisin tarjouksen sähköpostiini: