Pienpuhdistamo

BioKube-pienpuhdistamo on jatkuvatoiminen ja helppohoitoinen

Pienpuhdistamo sopii kaikille talouden jätevesille

Pienpuhdistamo on jätevesijärjestelmän tuote, joka puhdistaa kaikkia jätevesiä. Laite käsittelee sekä harmaat pesuvedet että WC-käytöstä tulevat mustat jätevedet luonnollisen biologisen puhdistusprosessin kautta.

Pienpuhdistamosta käytetään myös termiä laitepuhdistamo tai panospuhdistamo. Talouden jätevedet kulkevat laitteen läpi, ja puhdistusprosessin jälkeen ne laskevat takaisin luontoon.

Vestellin BioKube-pienpuhdistamot sopivat erilaisiin kohteisiin: omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin ja liikekiinteistöihin, kuten leirikeskuksiin ja mökkikyliin. BioKube-tuotteet toimivat kaikilla maaperillä ja tonteilla.

Vestellin pienpuhdistamot on tehty nykyaikaisen asumisen tarpeisiin

Vestellin pienpuhdistamo on jatkuvatoiminen ja helppokäyttöinen

Vestellin pienpuhdistamoissa on ainutlaatuinen, jatkuvasti käynnissä pysyvä puhdistusmekanismi. Tämä tarkoittaa sitä, että pienpuhdistamon ylläpito on sinulle helppoa, sillä laite ei tarvitse jatkuvaa tarkistamista ja huoltoa.

Olet ehkä kuullut, että pienpuhdistamot vaatisivat viikoittaista huoltoa, jotta puhdistusprosessi pysyisi tehokkaasti käynnissä. Tämä ei koske Vestellin pienpuhdistamoja, joissa puhdistus on jatkuvatoimista.

BioKuben patentoitu teknologia pitää yllä puhdistusprosessia itsestään, minkä ansiosta jätevesijärjestelmäsi on mahdollisimman helppohoitoinen.  Huoltotoimenpiteet ovat kevyitä, sillä pienpuhdistamo tarvitsee vain kerran vuodessa tehtävän tyhjennyksen ja mahdollisen kemikaalien vaihdon.

BioKube on toimintavarma ilman jatkuvaa tarkistamista jopa kuukausia, sillä se on ainoa pienpuhdistaja, joka on läpäissyt kuusi kuukautta kestäneen pysäytystestin. Laitteen puhdistusprosessi ei siis katkea, jos sähkökatko yllättää tai järjestelmään tulee luontainen käyttökatko.

Voit siis huoletta käydä lomamatkoilla ja mökkireissuilla tietäen, että jätevetesi puhdistuvat veden käyttökatkosta huolimatta entiseen tapaan!

Vestellin BioKube on markkinoiden ainoa pienpuhdistamo, joka on läpäissyt ulkopuolisen tekemän kuuden kuukauden pysäytystestin. Tämä tarkoittaa sitä, että vedenpuhdistus jatkuu, vaikka et käyttäisi kiinteistösi vettä jatkuvasti.

Voit lukea Vestellin pienpuhdistamon testituloksista verkkosivuiltamme. Julkaisemme panospuhdistamojen vertailu- ja testituloksemme avoimesti.

0 %

VALMISTETTU

SUOMESSA

+ 0

MYYTYÄ

TUOTETTA

0 %

ASIAKKAISTA

SUOSITTELEE

Haluatko kuulla lisää, millainen jätevesiratkaisu kiinteistöösi sopii? Ota yhteyttä!

BioKube Pluto ja Venus

Nopea asennus, hajuton ja huomaamaton toiminta

Vestellin pienpuhdistamot on tehty nykyaikaisen asumisen tarpeisiin. Asentaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti, sillä laite ei vaadi peräänsä imeytyskenttää. Pienpuhdistamo vie vain vähän tilaa. Laite asennetaan maan alle, jossa se on hyvin huomaamaton.

Laitteet ovat myös hajuttomia ja meluttomia, joten ne soveltuvat kaikenlaisten kiinteistöjen käyttöön haja-asutusalueilla. Laitteen puhdistuskapasiteetti yltää jopa satojen henkien vedenkäytön tarpeisiin.

Vestellin pienpuhdistamojen puhdistustaso säilyy korkeana ja hajuttomana ainutlaatuisen toimintaperiaatteen ansiosta. Laitteen toiminta pohjaa täysin luonnolliseen biologiseen prosessiin. Jäteveden puhdistustyön hoitavat jätevedessä elävät bakteerit, joita pidetään elinvoimaisena hapetuksen ja vedenkierron avulla.

Testatusti toimintavarma ja ympäristöystävällinen

Vestellin pienpuhdistamot täyttävät tiukimmatkin turvallisuus- ja ympäristövaatimukset, sekä kaikki suomalaiset erillisiä jätevesipuhdistamoita koskevat vaatimukset. Voit asentaa pienpuhdistamon rantatonteille, pohjavesialueille sekä tarkkoja ympäristömääräyksiä noudattaville alueille.

Tuotteemme käyvät läpi tarkat ulkopuolisten toteuttamat testit, joiden tulokset julkaisemme avoimesti verkkosivuillamme. Voit tutustua dokumentteihin BioKuben tuotesivulla.

BioKube on markkinoiden ainoa jätevesien pienpuhdistamo, joka on läpäissyt kuuden kuukauden

Vestellin BioKube-pienpuhdistamo

  • Helppokäyttöinen: ei vaadi jatkuvaa huoltoa, sillä puhdistus on jatkuvatoimista
  • Sopii kaikille tonteille ja maaperille
  • Ympärivuotiseen käyttöön: kohteena mm. mökit, omakotitalot, yrityskiinteistöt
  • Tehokas: puhdistusteho säilyy korkeana innovatiivisen bakteeripuhdistuksen ansiosta
  • Tutkitusti toimintavarma: läpäisee jopa 6kk käyttökatkotestit
  • Ympäristöystävällinen: puhdistus pohjautuu täysin luonnolliseen biologiseen prosessiin, ja puhdistamo täyttää tarkat ympäristökriteerit
  • Huomaamaton ja hajuton: asennetaan maan alle

Pienpuhdistamon hankinta - vain yksi yhteydenotto riittää

Onko aika uusia jätevesijärjestelmä? Me autamme.

1. Ota yhteyttä meihin chatissa, puhelimitse tai nettisivujemme kautta. Sinun ei tarvitse olla jätevesien asiantuntija, sillä me olemme!

2. Asiantuntijamme neuvoo ja ohjeistaa sinua oikeankokoisen jätevesijärjestelmän hankinnassa. Suuremmat BioKubet toimitamme mittatilaustyönä.

3. Pienpuhdistamo ja mahdolliset muut jätevesijärjestelmän tuotteet asennetaan tontillesi.

4. Kun asennus on tehty, voit nauttia vedestä entiseen tapaan - tietäen, että jätevetesi käsitellään nyt oikein.

5. Saat meiltä luonnollisesti myös jätevesijärjestelmäsi käyttö- ja huolto-ohjeet.

Jäikö sinulle kysyttävää jätevesiasioista? Asiakaspalvelumme auttaa.

Pienpuhdistamon hankkineet asiakkaamme kertovat hyviä kokemuksia tuotteistamme – voit tutustua niihin verkkosivuillamme.

Täytä tiedot ja saat tarjouksen välittömästi sähköpostiisi

Haluaisin tarjouksen sähköpostiini: