Osallistu arvontaan
ja voita jätevesijärjestelmä!

Osallistu arvontaan ja voita kotimainen huippuluokan jätevesipuhdistaja: Vestelli Biopuhdistaja 3 -harmaavesipuhdistaja.

Biopuhdistaja on moninkertainen testivoittaja ja käyttäjien laajalti suosittelema. Helppokäyttöinen, huoleton ja toimintavarma tekniikka yhdistettynä erittäin korkealaatuisiin valmistusmateriaaleihin takaavat laitteelle korkeimmat puhdistustulokset, pitkän iän ja kustannustehokkaan käytön.

Vestellillä pidät ympäristösi puhtaana myös tuleville sukupolville.

Tutustu tuotteeseen


Uusi jätevesilainsäädäntö astuu pian voimaan

Pohjavesialueilla tai 100 metrin päässä vesistöistä sijaitsevien kiinteistöjen pitää laittaa jätevesiasiansa kuntoon 31.10.2019 mennessä. Jos mökillä on vain kantovesi ja huussi, josta ei aiheudu ympäristön pilaantumisen vaaraa, ei jätevesijärjestelmän uusimista tarvitse alkaa pähkäillä.


Arvonnan säännöt »

1. Järjestäjä

Jätevesiliike Vestelli Oy (2364009-4), Aleksanterinkatu 29A, 33100 Tampere (Jäljempänä järjestäjä)

2. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 15.8.2018 – 31.12.2018. Tämän jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei hyväksytä mukaan kilpailuun. Postitse 31.12.2018 mennessä saapuneet vastaukset hyväksytään mukaan kilpailuun. Arvonta suoritetaan 15.2.2019 mennessä.

3. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien järjestäjän ja yhteistyökumppanin ne työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun valmisteluun. Kilpailuun osallistuja suostuu halutessaan siihen, että järjestäjä voi lähettää mainos- ja markkinointiaineistoa eri muodoissa ja osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Kilpailuun osallistuja voi halutessaan poistaa tietonsa suoramarkkinoinnista ilmoittamalla siitä Vestellin asiakaspalveluun p. 010 232 7220 tai sähköpostilla jatevesiliike@vestelli.fi.

Kilpailuun voi osallistua jättämällä yhteystiedot internetissä osoitteessa www.vestelli.fi/arvonta, Facebookin kampanja julkaisussa, soittamalla p. 010 232 7220 tai palauttamalla kilpailulipukkeen, joita on saatavissa Vestellin messuosastoilla tai markkinointikirjeissä.

4. Palkinto ja sen arvonta

Kilpailun palkintona on Vestellin Biopuhdistaja 3 -harmaavesipuhdistaja toimitettuna Manner-Suomeen asiakkaan kiinteistölle. Palkinnon arvo on noin 3.400 euroa.

5. Palkinnon luovutus ja voittajan julkisuus

Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista myös www.vestelli.fi -nettisivuilla, Vestellin Facebook-sivuilla ja osana Vestellin video- ja uutiskirjemarkkinointia. Arvonnan järjestäjä sopii voittajan kanssa tarkemmin voiton luovutuksen ajankohdasta ja siihen liittyvistä käytännön järjestelyistä. Palkinto luovutetaan voittajalle viimeistään 31.12.2019, jonka jälkeen järjestäjällä ei ole velvollisuutta palkinnon luovuttamiseen.
Osallistujien yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

6. Arpajaisvero ja muut kustannukset

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamiseen liittyvistä kustannuksista Manner-Suomen alueella.

7. Palkinnon hyvittäminen tai vaihto

Järjestäjä hyvittää voittajalle kauppasummaa maksimissaan 3.400 euroon asti, mikäli voittaja on tilannut Vestellin tuotteita kilpailuaikana 15.8.2018 – 31.12.2018. Kauppahinnan hyvitys ei siis koske kilpailuajan ulkopuolella tehtyjä Vestelli-tilauksia. Palkintoa ei myöskään vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.