Jarmo Kekäläinen: ”Selkeetä, yksinkertaista ja toimivaa”, Kuopio

NHL-seura Columbus Blue Jacketsin toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen päätyi asentamaan Vestellin Biopuhdistajan osana omaa jätevesijärjestelmää. Kuopion Kallaveden rantaan noussut asunto on lähellä kaupungin vedenottopaikkaa ja Kekäläiselle ympäristö on lähellä sydäntä.

Yksi tärkeimmistä yksityiskohdista oli, että Biopuhdistaja ei tarvitse ympärilleen isoa imeytyskenttää. Halusimme mahdollisimman ympäristöystävällisen ratkaisun ja päätimme ottaa markkinoiden laadukkaimman laitteiston. Siksi päädyimme Vestelliin”, Kekäläinen painottaa.

Vestelli huomioi kiristyneet jätevesivaatimukset

Uuden jätevesilain myötä harmaiden vesien puhdistusvaatimukset ovat kiristyneet. Vestelli vastaa tähän huutoon ja laadukkaan ratkaisun huomasi myös Kekäläinen saaneensa.

Vastaava mestari suositteli tätä ja Vestellin jätevesiratkaisut menivät myös kaupungin rakennusvalvonnassa heittämällä läpi. Eli hyvin toimiva ratkaisu meille.”