Esa Schroderus: ”Homma toimii fiksusti, ei voi muuta kuin olla tyytyväinen”, Hämeenkyrö

Vestellin helppokäyttöinen ja laadukas Biopuhdistaja 4 oli autohuoltoalan yrittäjä Esa Schroderuksen valinta. Hänen itsensä suunnittelemansa Kontion hirsitalon harmaiden jätevesien puhdistus hoituu Vestellin jätevesijärjestelmällä.

Tärkeimpinä valintakriteereinä järjestelmälle olivat korkea puhdistustaso ja se, että Biopuhdistaja ei tarvitse erillistä kenttää peräänsä, vaan tutkitusti puhdistettu vesi voidaan ohjata suoraan ojaan.”

Helppo suositella myös muille

Vestellin jätevesijärjestelmä valikoitui Schrodeuksen Hämeenkyrön Jumesniemeen rakentamansa taloon lyhyen harkinnan jälkeen. Ratkaisevia tekijöitä oli Biopuhdistajan pienen tilantarpeen lisäksi helppo asennus sekä ylläpito.

Homma toimii fiksusti, ei voi muuta kuin olla tyytyväinen. Kyllä minun on helppo suositella Vestellin palveluja ja tuotteita myös muille”, Schroderus kiittelee.