Raini Kiukas: ”Pieni pinta-ala ja ankkurointi Biopuhdistajan edut”, Kangasala

Raini Kiukas tekee Jätevesiliike Vestellin kanssa yhteistyötä. Hän on nähnyt pitkällä urallaan paljon erilaisia jätevesiratkaisuja. Vestellin tuotteiden helppokäyttöisyys ja toimivuus kiinnittivät Kiukaan huomion.

Biopuhdistajalle riittää pienikin tila ja riittävän raskas rakenne mahdollistaa asennuksen ilman erillistä ankkurointia.”

Pitkän linjan jätevesiasiantuntija Raini Kiukas toimii yrittäjänä kuivakäymälöitä ja jätevesilaitteita myyvässä DT-keskuksessa. Kiukaalla on jätevesiasioista 35 vuoden vankka kokemus. Kiukas tekee myös jätevesisuunnitelmia. Hänet on palkittu työstään esimerkiksi Keskon kestävän kehityksen palkinnolla.

Vestellin kanssa asioiminen mutkatonta

Kiukas kiittelee Vestellin kanssa tekemäänsä yhteistyötä helpoksi ja tehokkaaksi. Asennus- tai tuotehaasteisiin on aina vastattu ripeästi ja luotettavasti.

Vestellin ammattitaitoiseen henkilökuntaan saa nopeasti yhteyden ja heiltä saa aina apua pulmatilanteissa. Kun tukkuliikettä ei ole välissä ovat toimitukset aina luotettavia sekä ripeitä”, kiittelee Kiukas.