Vestellin Biopuhdistaja edustaa suomalaista osaamista Taloussanomissa

Taloussanomat haastatteli Vestellin toimitusjohtajaa Joona Linnaa sekä Ympäristöministeriön neuvottelevaa virkamiestä Ari Kangasta jätevesilainsäädännöstä.

Uusi jätevesilaindääsäntö on järkeistetty koskemaan vain ympäristön kannalta tärkeitä ranta- ja pohjavesialueita ja aiemmin närää herättäneet kohteet, kuten kuivanmaan mummonmökit on nyt jätetty rauhaan.

”Sekä Linna että Kangas arvioivat, että kiinteistöjen omistajien asenteet ovat muuttuneet. Linna muistelee, että aikanaan lakimuutosta perusteltiin Itämeri-teemalla, mikä on voinut vaikkapa Kajaanissa tuntua kaukaiselta. Nyt on ymmärretty, että kyse on kotirannan ja -kaivon suojelemisesta.”

Lue lisää linkin takaa taloussanomien jutusta.

https://www.is.fi/taloussan…/oma-raha/art-2000005826453.html