Juha-Matti päätyi Vestellin Biopuhdistaja 3 -tuotteeseen, Mikkeli

Juha-Matti Häkkisellä on omakotitalo järven rannassa Mikkelissä. Talon jätevedet johdettiin ennen 25m³ umpisäiliöön, mutta Juha-Matti halusi jatkossa puhdistaa harmaat vedet. 

Talon portailta on 35 metriä järven rantaan ja maaperä on kallioista. Imetyskentän tekeminen kohteeseen olisi ollut lähes mahdotonta. Biopuhdistajan pieni tilantarve oli yksi syy valintaan mutta myös urakan kokonaishinta miellytti laitteen pienten maarakennustöiden ansiosta.”

Juha-Matti kertoo asennuksen olleen todella helppo ja Vestellin palveluun hän on ollut tyytyväinen. ”Vestellin kanssa yhteistyö sujui erittäin hyvin. Tuote saapui ajallaan ja vastasi odotuksia. Suosittelisin ehdottomasti Vestelliä ystävälleni.”

Lopuksi Juha-Matti kertoo serkkunsa hankkineen Biopuhdistajan hänen suosituksensa perusteella!