Vestellille uusi toimitusjohtaja 1.1.2020

Uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.1.2020 Jari Jokinen, ja nykyinen toimitusjohtaja Joona Linna siirtyy vastaamaan suurten kohteiden liiketoiminnasta ja liiketoiminnan kehityksestä hallituksen puheenjohtajan paikalla.

Vestelli haluaa tulevaisuudessa jatkaa samalla kasvun uralla mitä tähänkin saakka. Tätä silmällä pitäen johdon uudistuksella luodaan lisäresursseja liiketoiminnan kehitykseen Suomessa ja kansainvälisesti.

Jari Jokinen on työskennellyt ennen toimitusjohtaja nimitystä 4 vuotta Vestellillä, ja on vastannut yritysmyynnistä sekä sidosryhmätyöstä. Ennen työuraa Vestellillä Jokisella on taustaa myynnin ja ihmisten johtamisesta mm. Martelalta.

“Yritys on mielenkiintoisessa kasvun vaiheessa. Vestellin henkilökunta koostuu ammattitaitoisista jätevesialan asiantuntijoista, joiden kanssa on hienoa työskennellä. Olen täynnä energiaa ja katson positiivisesti Vestellin tulevaisuuteen”, sanoo Jari Jokinen

Vestelli on perustettu vuonna 2010. Vestellin johdossa toiminut Joona Linna luovuttaa toimitusjohtajan tehtävät Jari Jokiselle luottavaisena:

”9 vuotta Vestellin johdossa on antanut paljon ja työ yhtiön pitkäjänteisessä kehittämisessä on vasta alussa. Tänä vuonna olemme lähes kolminkertaistaneet liikevaihdon, ja kasvua on tullut sekä Suomen että Ruotsin markkinoilla. Haluamme jatkaa samalla kasvun uralla ja tällä uudistuksella luomme tarvittavat resurssit tulevan kasvun varmistamiseen. Jari Jokinen on myynnin ja johtamisen ammattilainen, ja pitkäaikainen tekijä Vestellillä. Olen erittäin tyytyväinen, että Jari lähti vastaamaan hänelle tarjottuun haasteeseen ja on sitoutunut kehittämään Vestelliä seuraavalle tasolle toimitusjohtajana. Itse en ole Vestelliä jättämässä, vaan olen innolla mukana ja autan liiketoiminnan kehittämisessä hallituksen puheenjohtajan paikalla.”

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Joona Linna (31.12.2019 saakka)

Vestelli Oy

joona.linna@vestelli.fi

046 6000 421

 

Toimitusjohtaja (1.1.2020 alkaen) Jari Jokinen

Vestelli Oy

jari.jokinen@vestelli.fi

040 776 3139