Asko Virtanen uudisti omakotitalonsa jätevesijärjestelmän, Pertunmaa

Asko Virtanen uudisti omakotitalonsa jätevesijärjestelmän Pertunmaalla. Hän oli nähnyt Vestellin mainoksen netissä, jonka jälkeen hän oli tutustunut Vestellin Biopuhdistajaan tarkemmin. Asko totesi Biopuhdistajan heille sopivaksi ratkaisuksi, sillä heillä oli jo ennestään erilliset järjestelmät mustille ja harmaille vesille.

”Kohde ei ollut helppo, koska veden purkupaikka oli alava ja vettä kerääntyi asennusvaiheessa todella paljon kaivuukuoppaan. Imeytys- tai suodatuskenttä ei siten olisi ollut mahdollinen ratkaisu. Biopuhdistaja pysyy painonsa puolesta hyvin maassa, eikä se vaadi ankkurointia.” 

Vaikka tontti on kallioinen löytyi talon läheltä sopiva paikka Biopuhdistajalle. Tämän lisäksi Asko asensi Biopuhdistajan eteen viemärin liitoskaivon, jotta uuden saunan vedet voidaan johtaa samaan puhdistajaan. 

”Asennus sujui todella hyvin ja helposti. Biopuhdistaja 3 on ollut helppohoitoinen ja tyhjennys sujuu mutkattomasti lokakaivon tyhjennyksen yhteydessä. Biopuhdistajan toimivuus on ollut myös kovilla pakkasilla moitteetonta. Yhteistyö Vestellin kanssa on sujunut hyvin ja suosittelen Vestelliä muillekin.”