Jätevesisuunnittelija Sami Marttinen suosittelee Vestelliä kaikille asiakkailleen, Perniö

Sami Marttinen rakennutti yhdessä vanhempiensa ja veljensä kanssa vapaa-ajan asunnon Pohjanjärven rantaan. Heillä on tontilla mökki ja rantasauna. Mökiksi valikoitui Kimara 196 ja rantasaunaksi Kimara 46.

Sami omistaa veljensä kanssa suunnittelutoimiston ja he ovat suunnitelleet muidenkin kohteisiin Vestellin tuotteita.  “Täten oli luontevaa, että omalle mökille tulee myös sellainen.”

“Biopuhdistajan asennus onnistui ihan loistavasti. Tuotteen etu on siinä, ettei tarvitse asentaa isoja ja pitkiä maansuodattamoita. Säästetään tilaa ja meidän tapauksessa pohjaveden korkeuden kanssa olisi tullut ongelmia, joten Vestelli on ihan loistava myös pohjaveden korkeuden kannalta.”

Sami Kertoo Vestellin kanssa yhteistyön sujuneen hyvin ja palvelun olleen moitteetonta. “Suosittelen Vestelliä kaikille ja piirrän sen lähestulkoon kaikkiin suunnittelemiimme kohteisiin, mikäli saamme itse päättää tuotteen.”