Ari päätyi Vestelliin maaurakoitsijan suosituksen perusteella, Kangasala

Ari Sipolalla on omakotitalo ja vapaa-ajan asunto Kangasalan Vesijärven pohjoispäässä. 
Omakotitalolle asennettiin Vestellin Biopuhdistaja 4 ja vapaa-ajan asunnolle Biopuhdistaja 3. 

Ari päätyi Vestelliin maaurakoitsijan suosituksen perusteella. “Maaurakoitsija sanoi Vestellin olevan jämerä ratkaisu muihin harmaavesipuhdistajiin verrattuna. Minä luotin maaurakoitsijan sanaan ja hänen suosituksensa johti siihen, että päädyin Vestellin Biopuhdistajaan.”

Ari kertoo asennukseen sujuneen hyvin. “Urakoitsija oli asentanut Biopuhdistajan muutamaan toiseenkin kohteeseen, niin ei siinä ollut mitään ongelmia. Asennettiin kaksi kaivoa ja siinä kesti ihan maksimissaan puoli päivää per kaivo.”

“Vestellin kanssa yhteistyö on sujunut hyvin ja tähän saakka kerättyjen kokemusten perusteella suosittelen Vestelliä muillekin!”