Varpopirtin vuokramökin harmaille vesille valittiin Vestellin Biopuhdistaja 3, Ilomantsi

Anita ja Esa Riikonen vuokraavat  Pohjois-Karjalassa Ilomantsissa lomanviettopaikkoja. He tarjoavat laadukkaita loma-asuntoja vuokralle luonnon rauhassa niin talvisin kuin kesäisinkin.

Yhden heidän vuokraamiensa mökkejen jätevesiremontti tuli ajankohtaiseksi viime kesänä kun tontilla oleva saunarakennus paloi. Sauna oli palon aikana vuokrattuna kesätyöntekijöille. He olivat heti ensimmäisenä iltana saunoneet ja häiriintyneet illan mittaan hyttysistä. Ilmeisesti tulipalo syttyi hyttyssavun kekäleestä.

Selvitettyä asia vakuutusyhtiön kanssa, rakennettiin tontille uusi saunarakennus, joka on juuri valmistunut. Samassa yhteydessä jätevesijärjestelmä laitettiin kuntoon. He päätyivät asentamaan harmaille vesille Biopuhdistaja 3 -tuotteen ja mustille, eli wc-vesille umpisäiliön.  Esa ja Anita Riikonen olivat tyytyväisiä asennukseen. Se oli helppo ja nopea ja työt olivat yhdessä päivässä tehty Arskan Kone Oy:n Samuli Hoskosen avustuksella. 

Riikosten mukaan koko projekti on mennyt hienosti. Nikke Voltinen RakePlanista on tehnyt kaikki suunnitelmat ja suositellut Vestelliä. Riikoset ovat olleet tyytyväisiä Vestellin ystävälliseen ja miellyttävään asiakaspalveluun.

 

Lisätietoa vuokramökeistä löydät sivustolta www.varpopirtit.fi.