Biopuhdistaja 3 on helppokäyttöinen, toimiva ja luotettava järjestelmä, Kangasala

Tiina Järvilä on syntyperäinen tamperelainen ja hän halusi perheelleen vapaa-ajan asunnon kohtalaisen läheltä kotia. Tiinan isovanhemmilla taas oli omistuksessaan Kangasalan Längelmäellä järvenrantatontti, jossa oli vanha rantasauna ja pieni mökkirakennus.

Oli luontevaa pitää tuttu ja pidetty kiinteistö suvulla, joten kun aika oli oikea, Tiina osti kohteen perheelleen ja rakennutti vanhan mökin tilalle uuden suuremman vapaa-ajan asunnon. Huvilaksi valikoitui Kuusamo Hirsitalojen Nuuna-hirsihuvila, johon koko perhe ihastui ensi näkemällä. Uudessa huvilassa on mukavasti tilaa koko Järvilän nelihenkiselle perheelle sekä tietysti lemmikkikoiralle. 

Vanhaan mökkiin ei tullut vettä eikä jätevesijärjestelmä täyttänyt nykyisiä vaatimuksia. Uuteen rakennukseen Järvilät halusivat mukavuudet ja myös kunnallisen veden, jonka yhteydessä myös jätevesiasiat oli laitettava kuntoon. Jätevesiratkaisuksi valikoitui Vestellin Biopuhdistaja 3 -harmaavesipuhdistaja ja vessavesille viiden kuution umpisäiliö.

Aluksi Tiina etsi tietoa erilaisista jätevesijärjestelmistä netin kautta, jonka jälkeen hän vieraili Tampereella Asta-messuilla. Messuilla Tiina oli keskustellut Vestellin edustajan kanssa ja saanut hyviä neuvoja jätevesijärjestelmän toteuttamiseksi, mieleen jäi myös hyvä ja luotettava kuva Vestellistä alan toimijana. Tiina päätyi kaksoisviemäröintiratkaisuun ja harmaille vesille Biopuhdistaja 3 -tuotteeseen, sillä se vakuutti hänet helppokäyttöisenä ja erityisen ympäristöystävällisenä järjestelmänä.

Pisteenä iin päälle Tiina kiittelee vielä Vestellin asiakaspalvelua. Kysymyksiin on vastattu nopeasti ja asiat on hoidettu hyvin. Tiinan mukaan Biopuhdistajan asennus sujui nopeasti ja helposti. Paikalliset asentajat olivat tehneet lukuisia Vestellin asennuksia, joten kaikki sujui mutkitta.

Vaikka Biopuhdistajan suhteen kaikki sujui helposti, niin kehottaa Tiina rakentamista aloittavalle varaamaan projektiin ylimääräistä aikaa ja paljon kärsivällisyyttä. Rakentamisessa kestää yleensä kauemmin kuin ajattelee ja aina tulee vastaan asioita, joihin ei alussa osaa varautua.