PolkuNuuksio Resort jätevesijärjestelmäksi valittiin Vestelli BioKube

Antti Kosunen remontoi vaimonsa kanssa parhaillaan ainutlaatuista 24 huoneiston kokonaisuutta Nuuksiossa. PolkuNuuksio Resort sijaitsee Kurjolampi-järven rannalla Nuuksion kansallispuiston luonnonsuojelualueen sisällä. 

Kokonaisuus poikkeaa kuitenkin tavanomaisesta resortista, sillä kohde toimii yhteisomistuksessa. Täältä on siis mahdollista ostaa huoneisto ja siten pala resorttia. Huoneistoa on mahdollista hyödyntää niin omaan kuin vuokrakäyttöönkin. Silloin kun omistaja ei itse käytä huoneistoa, voi yhtiö omistajan halutessa hoitaa huoneiston vuokraamisen. Palveluiden jatkuvan toimivuuden takaavat kohteella asuvat isäntä ja emäntä. PolkuNuuksio on upea vapaa-ajan sijoitus, joka maksaa ja hoitaa itse itsensä.

PolkuNuuksio on täydellinen paikka ihmiselle, joka haluaa nauttia luonnon rauhasta ilman kesämökkiin liittyviä velvoitteita. Asukkaita houkuttelevat kattava tarjonta luontoaktiviteetteja sekä resortin loistavat palvelut.  Aktiviteetteihin kuuluvat mm. uimaranta, kaksi saunaa, joista toinen on rantasauna, sisä- ja ulkokuntosali sekä kansallispuiston vaellusreitit, joista Klassarinpolku lähtee suoraan resortin pihasta. Upeiden maisemien lisäksi kohteelta löytyvät erinomaiset sieni-  ja marjametsät, pyöräilyreitit ja talvisin hiihto- ja lumikenkäilymaastot.

PolkuNuuksion sijaitessa luonnonsuojelualueella on tärkeää, että siellä on korkeimman puhdistustuloksen saavuttava jätevesijärjestelmä. Kohteen jätevedet käsitellään Vestelli BioKube -kaikkien jätevesien puhdistajalla. BioKube täyttää ankarimmatkin ympäristövaatimukset ja soveltuu näin täydellisesti alueelle, jossa puhditusvaatimukset kuuluvat Suomen tiukimpiin. “Valittiin järjestelmä, jonka puhdistustulos on huippuluokkaa ja paras vaihtelevalla vedenkäytöllä.”

Omistaja Antti Kosunen on toimitusjohtajana Earthster.org -yrityksessä, jonka liiketoiminta perustuu eri tuotteiden ympäristövaikutusten mittauksiin. Näin ollen Antille oli tärkeää valita jätevesijärjestelmä, jonka ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet. “Olemme tarkkoja siitä, että toimimme luonnon ehdoilla ja luontoa suojellen.”

Toinen tärkeä kriteeri Antille on, että jätevesijärjestelmä toimii moitteettomasti myös muuttuvilla kuormitusmäärillä, sillä resortin käyttöaste vaihtelee. BioKube-laitteen tekniikassa hyödynnetään jatkuvaa veden kiertoa, joka varmistaa laitteen toiminnan kaikissa olosuhteissa.

Antti kertoo projektin sujuneen mallikkaasti ja hän on ollut tyytyväinen yhteistyöhön Vestellin kanssa. Asiantuntevien ja aktiivisesti tekevien ihmisten kanssa on ilo tehdä yhteistyötä.” 

PolkuNuuksion esittelyhuoneistot valmistuvat lähiaikoina ja ensimmäiset huoneistot ovat jo varattavissa. Huoneistoihin pääset tutustumaan tarkemmin täältä

Vestelli jätevesijärjestelmät