Virheetön suunnittelu ja ketterä asennus

Biopuhdistaja on huolellisesti suunniteltu vastaamaan käyttötarkoituksensa vaatimuksia. Asennus on äärimmäisen helppoa, et voi epäonnistua! Sinun ei tarvitse miettiä maaperän laatua, tontin kokoa, korkeuserojen riittävyyttä, pumppaamoja tms.

Biopuhdistaja vaatii vain 1,5 x 1,5 metrin tilan. Tulevalla ja lähtevällä viemärillä on korkeuseroa vain 5 cm.

Asennus muutamassa tunnissa ilman ankkurointia

Biopuhdistajan asennuskustannukset ovat minimaaliset. Biopuhdistaja ei vaadi suurta kenttää, säiliötä tai ankkurointia. Itse asiassa 1 200 kg säiliö ankkuroi itsensä paremmin kuin työmaalla tehdyt ankkurointilaatat tai -kankaat.

Säiliö asennetaan maan alle tarvittavaan syvyyteen. Sen jälkeen muovinen yläosa voidaan nostaa paikalleen. Näkyviin jää vain siisti kansi.

Biopuhdistaja soveltuu talvikäyttöön ilman lisävarusteita

Asennusvaiheessa Biopuhdistajaan asennetaan routaeristys (esim. Finnfoam) sille varattua asennustasoa vasten ja näin muodostuu saumaton eristerakenne. Mitään muuta sinun ei tarvitse tehdä ja saat testatusti huoletonta talvikäyttöä – myös ääriolosuhteissa.

Lue miten Biopuhdistaja pärjäsi talvitestissä.

Lataa Biopuhdistajan asennus-, käyttö- ja huolto-ohje tästä:

Biopuhdistaja 3 asennus-, käyttö ja huolto-ohje

Biopuhdistaja 4 asennus-, käyttö ja huolto-ohje