Anita och Esa Riikonen valde Vestellis Biorenare, Ilomants

Anita och Esa Riikonen hyr ut stugor i ett naturskönt område i Norra-Karelen, Ilomants. Stugorna kan hyras såväl på sommaren som på vintern.

En bastubyggnad vid en av stugorna brann ner förra sommaren. De hade hyrt ut stugan åt sommararbetare som hade bastat och blivit irriterade av myggor i allrummet. För att bli av med myggorna hade hyresgästerna tänt en myggspiral. När de gick och lägga sig, släckte de inte myggspiralen. Troligen var det orsaken till branden.

Efter att ärendet rätts ut med försäkringsbolaget byggdes det en ny bastu. Riikoset bestämde sig för att i samma veva uppdatera avloppsvattensystemet. För rening av gråvattnet valde de Vestellis Biorenare 3 och för wc-vattnet en sluten tank. Esa och Anita Riikonen var nöjda med installationen.  Den var snabb och enkel och arbetet var gjort på en dag med hjälp av Arskan Kone Oy.s Samuli Hoskonen.

Riikoset berättar att hela projektet var problemfritt. Nikke Voltinen  från RakePlan planerade arbetet och rekommenderat Vestelli för dem. Riikoset har varit nöjda med Vestellis vänliga  service. 

Information om hyresstugorna hittar du på sidan www.varpopirtit.fi