Vestellis och Klingbergs Elektriska AB inleder samarbete på Åland

Vestelli AB är sedan tidigare marknadsledare på gråvattenrening i Finland och nu vill man förstärka försäljningen på Åland. Efter en genomgång av de åländska aktörerna så föll valet på seriösa Klingbergs AB, som har ett brett utbud för stug- och villa ägare samt en fin utställning i Mariehamn.


”Eftersom Vestelli är specialiserad på enbart BDT-rening och på Åland finns det en stor mängd fritidsvillor, som inte kan använda reningsverk, så känns detta beslut rätt naturligt för oss tillverkare, att närma oss de åländska fastighetsägarna.” säger Vestellis exportansvarige Stefan Wasström.

Mottagandet i Sverige har varit mycket positivt under Vestellis två första verksamhetsår 2019-20, vilket hoppeligen speglar av sig nu på Åland framöver.

”För oss på Klingbergs känns Vestelli som ett tryggt alternativ att samarbeta med. Vi vet att Vestelli jobbar seriöst i Finland och Sverige, samt att de har ett brett sortiment av testade BDT-system, som vi nu tar med i vårt produktsortiment” säger Kent Klingberg, VD på Klingbergs AB.

”Jag ser ivrigt framemot att få presentera Vestellis kvalitativa gråvattensystem för våra kunder inför säsongen 2021”, tillägger Ida Zetterström, som är butikschef på Klingbergs.

Tack vare det påbörjade samarbetet kan nu Vestelli erbjuda sina kommande kunder på Åland en bra service och lokalt lager i Mariehamn.

Mera information angående samarbetet ges av:

Stefan Wasström, Vestelli AB, stefan@vestelli.se eller +358 505728744

Kent Klingberg, VD på Klingbergs AB, kent.klingberg@klingbergs.ax eller +358 18 22111